Her blogges det om Hjem, Fritid og Familieliv <3

mandag 12. august 2013

Før og etter: Vaskerom

Endelig sånn passelig ferdig med vaskerommet! Vaskerommet er faktisk det rommet vi trodde vi skulle gjøre minst mulig med, men som endte opp som det rommet med størst forandring!

Vi startet med at vi skulle legge opp å kunne ha do der, så min kjære freste opp ganger i murgulvet for å få rørene mest mulig skjult (Rørene lå oppå gulvet fra før). Vi fant ut at røret som gikk ut fra vaskerommet ikke hadde stor nok dimensjon til å koble på et do! Hmh! Etter litt tenking fant vi ut at det beste ville være å montere do med kværn!
Check!

Så ville vi legge vinyl på gulvet, men fant fort ut at her må det både avrettes og spleiset, så det fikk vi fagfolk til å gjøre!
Check!

Vi hadde tenkt å bare male vegger og gulv... Men sånner takplater og veggplater som er baderomsgodkjent er jo ikke så dyrt... Vi fikser det også!! ;) der vi kun har murvegg har vi malt med våtromsmaling!

Vi flyttet ned baderomsinnredningen og dusjen fra badet oppe (som nå er helt nytt!) og fikk et fantastisk vaskerom! Jeg har også malt frontene på baderomsinnredningen vår hvit med striper på! Den var "trehvit" fra før.

Tok lengre tid og mer cash enn vi hadde tenkt å bruke, men vi er kjempefornøyde med resultatet! Eller "mannebadet" som jeg kaller det! ;)

2 kommentarer:

  1. Æ har åsså bestilt kurvan nu ;) Dæm va fri på lager, men sku få inn i slutten av oktober. Gledings! To til skittentøy, og to til reint tøy som må vente på å brettes :):):) -Tonje

    SvarSlett
  2. Her var det koselig! Besøk meg også, vel! Se for eksempel det populære innlegget mitt om handling: http://camilla-camillasblogg.blogspot.no/2012/09/ok-er-du-klar.html

    SvarSlett